R&M Taarten

VOORWAARDEN

Naam vd onderneming:

R & M Taarten

Standerdmolen 38,

2992DL Barendrecht

KVK nr. 20092591

BTW ID NR NL001635456B40

NL15INGB0398626294 tnv R&M Taarten

 

Bestellingen

Bestellen kan telefonisch, per email, via facebook of WhatsApp.

Telefonische bestellingen worden altijd bevestigd per email , sms of WhatsApp.Tel 06-14283743Tel 06-34027186

Email : info@renmtaarten.nl

Facebook : www.facebook.com/renmtaarten

 

Controleer bij het bestellen de doorgegeven gegevens goed ( naam , leeftijden , leverdatum ) . R & M Taarten is niet aansprakelijk voor eventuele typefouten. Bij wijzigingen kan R & M Taarten extra kosten in rekening brengen. Afgesproken data zijn bindend, dit heeft alles te maken met het strakke productieschema. Bij wijziging kunnen er extra kosten berekend worden.

 Betalingen

R & M taarten werkt met een aanbetaling van de helft van het totaal bedrag .(* tenzij anders aangegeven)De bestelling staat pas genoteerd als deze aanbetaling binnen is. Aanbetalen kan via bankoverschrijving  , contant bij langsbrengen of via betaalverzoek . Zonder aanbetaling zal uw taart niet gemaakt worden en zal de gereserveerde datum geannuleeerd worden . Bestellingen onder de € 50,00 dienen vooraf geheel vooruit betaald te worden 

Zodra er besteld wordt dient de aanbetaling binnen 2 dagen bij ons binnen te zijn.( tenzij anders aangegeven) . Binnen 3 weken voor leverdatum dient een bestelling gelijk dezefde dag aanbetaald te worden . Bij niet op tijd aanbetaald te hebben kan het voorkomen dat uw bestelling geschapt wordt. Aanbetalingen worden gebruikt voor het voorbereidende werk en voor het reserveren van een plek in de agenda en zal daarom ook bij annuleren binnen 3 weken voor leverdatum niet terug betaald worden. Tot 3 weken voor de leverdatum kan er kosteloos geannuleerd wordenHet wijzigen / veranderen  van een bestelling is vanaf 3 weken voor de leverdatum niet meer mogelijk .

Bruidstaarten dienen vooraf voluit betaald te worden. De 1e helft dient betaald te worden op het moment van bestelling. De 2e helft dient minimaal 2 weken van te voren voldaan te zijn. Bij annulering tot 2 maanden voor leveringsdatum zal de aanbetaling terugbetaald worden. Bij annulering na 2 maanden voor leveringsdatum zal de aanbetaling niet terugbetaald worden. Dit wegens het reserveren van de datum , inkopen  en voorbereidend werk. Vanaf 2 weken voor leverdatum kan er niet meer kosteloos geannuleerd worden en zal bij annuleren 100% van het totaalbedrag in rekening worden gebracht.

Het openstaand bedrag dient bij ophalen contant betaald te worden of via betaalverzoek .Bij overmaken of betaalverzoek dient het bedrag bij ophalen voor ons zichtbaar op onze rekening te staan.

Bij BANKSTORINGEN DIENT HET RESTERENDE BEDRAG CONTANT VOLDAAN TE WORDEN !!

ACHTERAFBETALINGEN ZIJN NIET MOGELIJK !

Verzetten bestelling 

Het verplaatsen van een bestelling naar een andere datum is alleen mogelijk als de datum waarnaar het verplaats moet worden daartoe nog ruimte geeft. Vanaf 10 dagen voor leverdatum kan er niet meer verplaats worden . De nieuwe datum moet ook binnen 2 mnd na oorpronkelijke datum vallen . Bij verzetten is het niet mogelijk om het thema van de taart te veranderen (  dit zou overeenkomen met annuleren van de orginele bestelling )

Bij verplaatsen kan het voorkomen dat er extra kosten berekend worden. 

Foto's en onze taarten

R & M Taarten streeft erna om het bestelde qua kleur en opmaak zo exact mogelijk te maken zoals besproken . Het is echter mogelijk dat er kleine kleurverschillen zijn . Kleuren van afbeeldingen kunnen altijd gering afwijken, dit kan oa. door andere instellingen van kleur resoluties in uw scherm. De taarten worden ambachtelijk bereid. Hierdoor kunnen de taarten iets afwijken van een afbeelding. R & M Taarten kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.  Voorbeeld taarten van collega bakkers worden nooit volledig hetzelfde nagemaakt .  Er zal qua basis van uitgegaan worden maar met onze eigen creativiteit .

Handelsnaam en foto's

Onze handelsnaam en alle foto's op onze website en overige media zijn eigendom van R & M taarten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van R & M Taarten is het niet toegestaan om onze foto's en handelsnaam te gebruiken voor welk doel dan ook. Elk gebruik dat niet geoorloofd is zal met alle juridische middelen worden bestreden.

Bezorging

Bezorging is mogelijk mits van te voren besproken. Bezorgtijden gaan in overleg. Bezorgkosten zijn +/- € 0,75 per km ( retour aantal te maken km volgens anwb routeplanner )

Minimale bezorgkosten / starttarief  € 10,00

Ophalen van uw bestelling

Het ophalen van de bestelling dient te gebeuren op afgesproken tijd  ( zie hiervoor ook ophaaltijden pagina contact !!  )  Bij het niet optijd ophalen van de bestelling kan het gebeuren dat er niemand meer aanwezig is . Er kan dan een nieuwe afspraak gemaakt worden op de eerstvolgende tijd dat wij daarvoor in de gelegenheid zijn . Mocht dit een dag later zijn dan is RenmTaarten daar niet aansprakelijk voor . Ook bij het later ophalen zijn wij niet aansprakelijk voor het achteruitgaan van de kwaliteit . De klant is tenslotte zelf nalatig geweest met het ophalen volgens afgesproken tijd .  ( Aan)betalingen zullen hierbij ook niet terugbetaald worden !

Wees dus op tijd ! 

 

Bezoekadres

Langskomen is alleen op afspraak.

R&M Taarten

Neem contact met ons op!